Vigyünk hiteles híreket a billegő körzetek településeire!

Gyere velünk február 12-én szombaton Pest, Nógrád és Komárom-megyébe, billentsük át a billegőket!

Itt jelentkezz: https://forms.gle/VvBU2FN47YqncS7h9

Kérjük, jelentkezz be, hogy lássuk, melyik helyszínre hány autó, és mennyi újság kell!

A szokásos találkozóhelyekről indulunk új úticélok felé Pest 10 és 11. OEVK-ban, így a szokásosnál hosszabb utazásra készülj a túrán!

Akikről az online jelentkezések alapján tudunk, azoknak fejenként 200 nyomtatott példányt biztosítunk az aznapi csoportos terjesztésre.

Itt tudod azt is jelezni, ha hozol magaddal újságot, vagy épp többre van szükséged, hogy önállóan is tudd terjeszteni a kirajzás után. További tudnivalókat e-mailben küldünk.

Országos hálózatunk tagjai mostanra már több mint 1000 faluba eljutottak. Ezt szeretnénk mostantól minden héten megismételni.

Az április 3-i választásokig 1000 falu legalább hatheti elérését célozzuk egylapos szamizdatunkkal. Ezzel kétmillió olyan emberhez juttathatunk el hiteles híreket, akik jellemzően csak a propagandasajtóból tájékozódnak. A Medián felmérése szerint az olvasóink 10 százaléka már 6 hét után megváltoztatja a véleményét. A billegő választókerületekre fókuszálunk, hogy átbillentsük ezt a 10%-ot.

Csatlakozhatnak hozzánk fiatalok, idősek, családosak, egyedülállók, civilek, és bármelyik párt aktivistái. Szólj a barátaidnak is, gyertek együtt, tegyünk együtt a változásért!

Nagyon örülünk, ha ezt a napot rászánod, már ezzel is sokat teszel!

Kérjük azonban: csak akkor gyere, ha COVID ellen védett vagy, az érvényes koronavírus- rendelkezések szerint társaságba jöhetsz, nem észlelsz magadon betegségre utaló jeleket!

Vigyázzunk egymásra!

Nagyon örülünk, hogy tenni szeretnél velünk a változásért! Találkozzunk szombaton! 

Szeretettel vár a Nyomtass te is! csapata

 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Lájkold a Facebook-oldalunkat!

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn