Vácszentlászló lett az 1000. falu, ahova eljutott a Nyomtass te is!

Elértek az 1000. faluba a Nyomtass te is! mozgalom aktivistái – jelentette be L. László János, a hetilap főszerkesztője Székesfehérváron, ahonnan  délelőtt közel száz ember indult el, hogy elvigye a környező kistelepülésekre az újság legfrissebb számát.

Az egy A/4-es lap két oldalára nyomtatott kis újság immár négy és fél éve létezik, és azokat a híreket viszi el hetente a falvakba, amelyeket a kormány szeretne elhallgatni az ott élők elől.

Ezen a hétvégén Fejér megye mellett Hajdú-Biharban, Nógrádban és Pest megyében is szerveztek hasonló közös újságterjesztést: egy-egy helyszínről 50−100 aktivista indult a környező falvakba.

Szombaton eljutottak az 1000. faluba aktivistáink. Az ezredik falu Vácszentlászló lett. Szeretnénk elérni, hogy február közepétől ezeken a településeken tartósan, minden héten jelen legyünk. Ehhez a jelenlegi 1600 aktivista számát minimum meg kell duplázni. Ezért várunk minden jelentkezőt, olyanokat is, akik a választásokig akár csak egy délelőttöt rá tudnak szánni erre a munkára. Regisztrálni honlapunkon lehet: www.nyomtassteis.hu/jelentkezes

L. László János bejelentette azt is, hogy a jövő héten 106-féle újságot készül a 106 választókerületben, amellyel az ellenzék közös képviselőjelöltjének aláírásgyűjtési kampányát kívánjukk támogatni. Mivel a kormányzat kezében lévő médiabirodalom továbbra is blokkolja az ellenzékkel kapcsolatos híreket, ezért feladatunknak érezzük, hogy segítsünk abban, hogy a választók április 3-án valós információk alapján hozhassák meg a döntésüket. 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Lájkold a Facebook-oldalunkat!

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn