Somogy Megye

Nyomtassteis #82
82. szám (III. évfolyam / 6.) – 2019. február 12.
A Fidesz-kormányt minden zavarja, ami független tőle. Újabban a Magyar Tudományos Akadémiára vetettek szemet. Pedig a kutatás szabadsága nélkül nincsenek igazi tudományos eredmények. Egyesek szerint az ide befolyó uniós pénzeket szeretnék megszerezni.
letöltés:  nyomtatható |  elforgatott

Nyomtassteis #34
34. szám (II. évfolyam / 11.) – 2018. március 13.
Tiltott pártfinanszírozásért és hűtlen kezelésért feljelenti a kaposvári önkormányzatot és a helyi Fideszt az Együtt, mert a városvezetés gyanúsan olcsón ad bérbe helyiségeket a Fidesznek…
letöltés:  nyomtatható |  elforgatott

Nyomtassteis #30
30. szám (II. évfolyam / 7.) – 2018. február 13.
Brutálisan magas tarifáért, óránként 500 forintért lehet várakozni a kaposvári szuper „póluskórház” parkolójában. Mivel a több mint tízmilliárd forintért épült kórház környékén a zsúfoltság miatt nem lehet parkolni, a helyiek úgy vélik, az önkormányzat a drága díjjal a betegeken nyerészkedik…..
letöltés:  nyomtatható |  elforgatott

Nyomtassteis #28
28. szám (II. évfolyam / 5.) – 2018. január 30.
Kemény csata folyik tavaly nyár óta a Kaposvár melletti Kaposmérőn: az önkormányzat építési hulladéklerakót akar, hogy feltölthesse a régi téglagyár gödrét. A helyiek azonban tiltakoznak, népszavazást kezdeményeztek….
letöltés:  nyomtatható |  elforgatott

Nyomtassteis #27
27. szám (II. évfolyam / 4.) – 2018. január 23.
Régi, sokszor elhangzó megállapítás, hogy Kaposvár „Fidesz-fellegvár”, Szita Károly polgármester több évtizedes klientúraépítésének „hála”. Ám ez ma már nem igaz…
letöltés:  nyomtatható |  elforgatott