Nyomtass te is! – második tatai különszám a népszavazásról

A tartalomból:

Szavazz Tatára július 31-ikén!
Tata történetében eddig sosem volt lehetőség a arra, hogy a tatai polgárok közvetlenül véleményt nyilváníthassanak. Választhattunk ugyan polgármestert, képviselőket, de ezeken túl nem volt beleszólásunk abba, mi történik.

Megrendült a bizalom a város vezetőiben
A bizalom a városvezetésben nagyon megingott, nem vagyunk biztosak benne, hogy a megfelelő döntéseket hozzák meg. A kétségekhez elég csak végigtekinteni néhány fejlesztésnek nevezett önkormányzati vagy önkormányzat által támogatott beruházáson.

Szakmailag megalapozott népszavazassal a városért
Komoly előkészítő munka előzte meg a népszavazási kérdések kidolgozását. A munkához neves környezetvédelmi szakemberek és jogászok csatlakoztak.

Miért szavazz három igennel július 31-én?
1. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Tata, 1841 hrsz-ú (Esterházy műemlék lóistálló és lovas pálya) ingatlannal szomszédos telkeken gépjármű-közlekedésre alkalmas út ne épüljön, és az ott már meglévő utat se lehessen kiszélesíteni?
IGEN, mert nem akarjuk, hogy a 18. századi eredetű angolkertet autók szabdalják, szeretnénk megtartani zöldterületeinket.

2. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Tata, 1841 hrsz-ú (Esterházy műemlék lóistálló és lovaspálya) ingatlanra vonatkozóan a város településképi rendelete [29/2018. (XII.20.)] és helyépítési szabályzata [38/2005.(XII.6.)] a 2020. február 28-án hatályos állapotában maradjon?
IGEN, mert ez a garancia arra, hogy nem épülnek óriási szállodák az Esterházy lóistálló mellé.

3. Egyetért-e Ön azzal, hogy Tata Város Önkormányzata ne köthessen településfejlesztési szerződést a Tatai Öreg-tó Természetvédelmi Területén létesülő beruházáshoz kapcsolódóan, megőrizve ezzel a terület természeti és épített értékeit
IGEN, mert azt szeretnénk, hogy legalább az Öreg-tó körül ne legyen lehetősége magánberuházóknak a megmaradt zöld területek további beépítéséhez. Ne herdáljuk el örökre közös természeti értékeinket pillanatnyi gazdasági előnyökért cserébe!

A tatai különszámokat itt találod

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn