Megjelent a Nyomtass te is! 309. száma

A tartalomból:

Rosszabbul élünk, mint egy éve
Egyre többen érzik azt, hogy az országban nagyon rossz irányba mennek a dolgok, a háztartások anyagi helyzete drámaian romlik – derült ki a Medián közvélemény-kutató cég legfrissebb felméréséből. 

Még mindig 33 százalékos az élelmiszer-infláció
Bár pár százalékot enyhült, még mindig az Európai Unió legmagasabb inflációjával kell szembenéznie a magyar lakosságnak.

Tízezer Nemzeti Sportot fizet elő a kormány
Orbán Viktor kedvenc lapjának nem kell jó cikkeket írnia, hogy sokan megvegyék, hiszen lehet verseny nélkül sikeresnek lenni, ha a mi adóforintjainkból támogatja őket a kormány. 

Miért baj a státusztörvény?
Hiába tartanak hosszú hónapok óta a tiltakozások, úgy tűnik, a kormány áterőlteti a parlamenti szavazógépen az úgynevezett bosszútörvényt, amely tovább nehezíti a pedagógusok munkakörülményeit. Félő, hogy több ezer tanár hagyja majd el ennek hatására a pályát.

Nincs pénz a tűzoltók biztosítására 
Nem kötött a Belügyminisztérium biztosítást a tűzoltókra és rendőrökre, mert erre nem jutott pénz.

Ha nem a Fidesz nyer, nincs támogatás 
Ennyire nyíltan talán még soha nem fenyegették meg egy város lakóit, mint Lázár János miniszter tette a hódmezővásárhelyiekkel, mondván, ha rosszul szavaznak, nem lesz pénz.

 HASZNOS HÍREK

Mit kell tudni a nyári diákmunkáról?
Az idei nyáron várhatóan mintegy 100 ezer diák dolgozik majd. A vendéglátóhelyek, főleg strandok és fesztiválok, de a szabadságolások miatt üzemek is szívesen látják teljes vagy részmunkaidőben a diákokat. Mire érdemes figyelniük? 

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!

Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn