Megjelent a Nyomtass te is! 308. száma

A tartalomból:

Így fogyott el a magyarok pénze
Brutális a visszaesés a bolti forgalomban, vidéken pedig az átlagnál is sokkal rosszabb a helyzet. Úgy tűnik, az infláció igazán durva részének úgy lesz vége, hogy nem nagyon marad már miből vásárolni.

Hazudnak a benzin és a dízel adójáról
Tényleg van egy olyan európai uniós elvárás, hogy az összes tagországnak el kell érnie egy minimális adószintet az üzemanyagoknál, a kormány azonban ennél jóval többel emeli az adókat.  

Továbbra is mi vagyunk a legkorruptabb ország
Az EU Csalás Elleni Hivatala nyilvánosságra hozta éves jelentését, amelyben a negatív listát Magyarország vezeti.

Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és Veszprémben kell a legtöbbet várni a mentőre
Az életveszélyt jelentő P1-es kategóriába sorolt esetek 78 százalékában ér ki a mentő 15 percen belül – áll az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) által elkészített friss jelentésben. 

Ingyen ajándékozzák el a kastélyokat
Már a nyáron elindulhat a várak, kastélyok, kúriák állami elajándékozása. Lista sincs, bármelyik szabadon odaadható, a milliárdokért felújítottak is, és csak egy kérelem kell hozzá, amelyet Lázár János bírál el. 

Tovább drágul a Balaton
2023 nyarára drágább lett a szállás, az étkezés és a strandbelépők is. A legolcsóbb fizetős strand Fonyódon, a legdrágább Siófokon lesz.

 HASZNOS HÍREK

Óvatosan osszuk meg a nyaralásunkat a neten!
Az internetes rosszfiúk kedvelik a nyaraló embereket, különösen azokat, akik boldogan posztolják nyaralási élményeiket a közösségi médiában. Hogyan védekezhetünk? Ne osszunk meg túl sok információt magunkról, nyaraljunk okosan!

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!

Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn