Nemzetközi “hőslistára” került a Nyomtass te is! – L. László János Bolgár Györgynél a Klubrádióban

A Nyomtass te is! a Klubrádió Megbeszéljük c. műsorában szerepelt annak kapcsán, hogy felkerült a mozgalom a Kelet-Európával foglalkozó, tekintélyes portál, a Balkan Insight “hőslistájára”.


– Azt tűztük ki, hogy 1000 faluban legyünk jelen, ehhez mindössze 3500 emberre lenne szükség. Már most is több százan vagyunk, de nagyon várjuk a csatlakozókat, akik beszállnak az önkéntes terjesztésbe – mondta L. László János, a lap főszerkesztője.


Minden kutatás azt mutatja, hogy a 2022-es választás vidéken fog eldőlni, ráadásul a bizonytalanok fogják eldönteni. A Nyomtass te is! pedig nagyszerű eszköz arra, hogy felnyissa a szemét a bizonytalanoknak, közömbösöknek.


– Óriási tévhit, hogy ha van valakinek internete, ő majd politikai híreket fog keresgélni. Ezért is szükséges, hogy amit hét közben hallanak az emberek a kormánymédiában, a torzításokat, a konkrét hazugságokat, “helyretegyük” – fogalmazott.

Újságok bedobálásával is lehet hősnek lenni!

Legyél te is hős, csatlakozz a Nyomtass te is!-hez!

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Facebook
Twitter
LinkedIn