Négy megyében billentjük át február 5-én a billegőket

Régi és új helyszíneken várunk szeretettel a szombati “Billentsük át a billegőket!” csoportos terjesztéseinkre, “kirajzásainkra”.

Itt jelentkezhetsz, a megfelelő linkre kattintva:
EmojiFebr. 5., Hajdú-Bihar m., Polgár és Debrecen, 10:30 óra
EmojiFebr. 5., Nógrád m., Rétság, Rákóczi Ferenc utca 26, Művelődési Központ parkoló, 10:30 óra (pl. Bánk, Romhány, Tereske)
EmojiFebr. 5., Fejér m., Székesfehérvár, Skála-parkoló, 10:30 óra

Febr. 5., Pest m., Szentendre, HÉV-állomás,10:00 óra (pl. Sződ és környéke)
Febr. 5.,  Pest m., Budapest, Újpest-Városkapu, 10:00 óra (pl. Kosd, Kisnémedi)
Febr. 5., Pest m., Budapest, Keleti pu, 10:00 óra (pl. Bag, Nagytarcsa)
Febr. 5., Pest m., Budapest, Boráros tér, 10:00 óra (pl. Apaj, Délegyháza)
EmojiFebr., 19. Csongrád m., link hamarosan
EmojiFebr. 26. Jász-Nagykun-Szolnok m., link hamarosan
EmojiFebr. 26 vagy március eleje. Zala m., link hamarosan
 
EmojiÚJDONSÁG: Gyere távolabbi megyékbe, hogy eldugott kicsi falvakba is sokan vihessünk hiteles híreket! Ha helyi önkénteseink erejét egy napra így megsokszorozzuk, segítünk nekik, hogy új lendületet vegyenek a helyi aktivisták toborzásában, és a megyei munka felpörgetésében.
 
Facebook-eseményeken további részleteket olvashatsz, és másokat is meg tudsz rájuk hívni:
EmojiFONTOS: A már rendszeresen látogatott, “örökbefogadott” településeket ne hagyd cserben a kirajzás miatt! Csak akkor gyere, ha ott is terjesztesz a héten, vagy megszervezed, például a Facebook -csoportodban vagy a megyei koordinátoroddal, hogy valaki más átvegye tőled az örökbe fogadottat.
 
EmojiRÉSZLETEK: A konkrét települések listája a jelentkezők számától függően még változhat. Erről és a túravezetőd nevéről és elérhetőségéről e-mailben tájékoztatunk a jelentkezésed után, legkésőbb a kirajzás előtti napon.
 
EmojiJELENTKEZZ: Kérjük, mindenképp jelentkezz be, hogy lássuk, melyik helyszínre hány autó, és mennyi újság kell! Akinek a részvételéről a fenti linkek egyikén értesülünk, annak a kirajzás napjára biztosítunk elegendő újságot (tipikusan 150-200 darabot), jelentkezési sorrendben. Itt tudod azt is jelezni, ha hozol magaddal újságot, vagy épp többre van szükséged, hogy önállóan is tudd terjeszteni. Megjegyzést is írhatsz a jelentkezési kérdőívbe, illetve ott jelezd majd azt is, ha netalántán mégsem tudsz jönni, hogy törölhessük a jelentkezésedet. További tudnivalókat e-mailben küldünk a jelentkezőknek.
 
🚩 Csak akkor gyere, ha Covid ellen védett vagy, az érvényes koronavírus-rendelkezések szerint társaságba jöhetsz, és nem észlelsz magadon betegségre utaló jeleket! Vigyázzunk egymásra!
 

Nagyon örülünk, hogy tenni szeretnél velünk a változásért! Találkozzunk szombaton! 

Szeretettel vár a Nyomtass te is! csapata

 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Lájkold a Facebook-oldalunkat!

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn