Megjelent a Nyomtass te is! 364. száma

A tartalomból: 

Az összes uniós ország közül mi kapunk legdrágábban hitelt 
A 27 uniós tagállam közül Magyarország fizeti a legmagasabb kamatokat a gyorsuló ütemben növekvő hiteleiért. A hibás gazdaságpolitika és az évek óta hiányzó uniós források okozta hiányt egyre rosszabb feltételekkel kapott kölcsönökkel próbálja pótolni a kormány.

Újabb újraszámlálás Budapesten
Az Alkotmánybíróság felülvizsgálta a Kúria döntését, ezért most a fővárosi önkormányzati választás összes érvényes szavazatát is újra kell számolni.

Most csak négy párt jutna a parlamentbe
Ha most lennének az országgyűlési választások, négy párt érné el a parlamentbe jutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt: a Fidesz–KDNP, a Tisza Párt, a DK és a Mi Hazánk.

Magyar Péter már 2026-ra készül
Vége „a politikai rocksztár és utcai harcos” korszaknak – jelentette be a Tisza Párt budapesti nagygyűlésén Magyar Péter.
A mostantól kezdődő új fejezet „egy rendszerváltás előkészítéséről” szól, amelynek során ősztől újra országjárásra indulnak.

Luxus lett a strandolás is
Még a legolcsóbb fürdőkben sem úszhatjuk meg 70 ezer forint alatt, ha egy család 5-6 napot szeretne csobbanni
a nyaralásuk során.

Sérülnek a szakszervezeti jogok
A második legrosszabb kategóriába került Magyarország egy nemzetközi szakszervezeti felmérésben, amelyben olyan országokkal kerültünk egy csoportba, mint Csád, Lesotho vagy Trinidad és Tobago.

 HASZNOS HÍREK

Megszűnt a lakáshitelek kamatplafonja
Július 1-ével véget ért az önkéntes kamatplafon időszaka. Ezzel párhuzamosan az OTP Bank a kevésbé hitelképes ügyfelei számára a korábbi plafonérték fölé emelte lakáshitelének kamatát.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin