Megjelent a Nyomtass te is! 362. száma

A tartalomból: 

Az Európai Unió legszegényebb országa lettünk 
Magyarország az utolsó helyre csúszott vissza az uniós fogyasztási rangsorban, már a bolgár családok is többet költenek, mint a magyarok.

Lassan senkinek sem kell a Fidesz az EU-ban
Miközben a Tisza Párt 7 képviselőjét már fel is vették az Európai Parlament legnagyobb frakciójába, a fideszes képviselők egyelőre nem találtak olyan pártcsaládot, amelyiknek kellenének, hiszen már alig van olyan tömörülés, amelyik számára vállalhatók lennének Orbán szélsőséges és szalonképtelen politikai nézetei.

Orbán a Nato-ról sem mondott igazat
A NATO-tagok is megelégelték a magyar miniszterelnök gáncsoskodásait, ezért a szervezet főtitkárát elküldték hazánkba, hogy tárgyaljon Orbánnal.

395 milliárdos kölcsön Észak-Macedóniának
Magyarországtól készül egymilliárd eurós (395 milliárd forintos) kedvezményes kamatozású hitelt felvenni a még be sem iktatott északmacedón kormány azután, hogy a májusi választásokon újra hatalomra jutott a Fidesz szövetségesének számító jobboldali párt, a VMRO.

Egyre emelkednek az üzemanyagárak
A választást követő időszakban 9 napból 5 alkalommal változott az üzemanyagok ára.

Mozgásmentes testnevelésórák
Az Orbán-kormány nemrég szigorított a testnevelési órák alóli felmentés szabályain. Tornaterem vagy -szoba viszont sok helyen egyszerűen nincs. A Belügyminisztérium ahelyett, hogy a döntést az iskolákra bízná, inkább elméleti testnevelési órákat javasol.

 HASZNOS HÍREK

Meddig jár a családi pótlék?
A múlt héten véget ért a 2023/2024-es tanév, ami sok diáknak a tanulmányai befejezését is jelenti a közoktatásban. Utánanéztünk, mi történik ilyen esetben a családi pótlékkal.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin