Megjelent a Nyomtass te is! 359. száma

A tartalomból: 

Mi a választások tétje június 9-én? 
Magyar Péter megjelenésével az európai parlamenti választás jelentősége megemelkedett. El fog dőlni, hogy még mindig a Fidesz-e a legerősebb párt, mennyit fejlődött pár hónap alatt a Tisza Párt, illetve a régi ellenzéki pártok közül melyek ugorják meg az 5 százalékos küszöböt. Mindenképpen nagyon erős üzenetet kaphat mind a Fidesz, mind a régi ellenzék.

Európában is példátlan a Fidesz reklámköltése
A Megafon és a Fidesz több pénzért hirdet, mint sok országban az összes politikai hirdető együttvéve. A magyarországi facebook-os kiadásokat abszolút értékben is csak a nyolcszor népesebb Németország költései előzik.

Orbán Ráhelnek minden tetszik itthon, csak a luxusboltokat kevesli
A miniszterelnök lánya egy arab újságnak nyilatkozott arról, hogy miért érdemes Budapestre utazniuk. 

Túl sok az iskolaelhagyó fiatal
Tavaly már a 12 százalékot közelítette a korai iskolaelhagyók aránya Magyarországon. Az Európai Unión belül ez a negyedik
legrosszabb adat.

Magyar Péter feljelenti Orbán Viktort
Magyar Péter szerint erős jelzést kell küldeni Orbán Viktornak és Deutsch Tamásnak, hogy a háború nem játék. A propaganda háborús veszéllyel fenyeget, a gyerekek a reklámfilmek és az óriásplakátok miatt félnek a háborútól.

Erősödött a Fidesz és a Tisza Párt is
A legutóbbi mérésekhez képest a Medián közvélemény-kutató cég szerint a Fidesz vezet, és a Tisza Párton kívül még három pártnak van esélye megugrani az 5 százalékos küszöböt.

Gigantikus veszteséget hozott össze a jegybank
A Magyar Nemzeti Bank 1736,2 milliárd forintos veszteséget hozott össze tavaly. A jegybank már harmadik éve veszteséges,
de a korábbi években jóval szerényebb mínuszban zárt.

 HASZNOS HÍREK

Hogyan szavazunk június 9-én?
A szavazás napján egyszerre voksolunk majd az önkormányzati képviselőkre és az Európai Parlament jelöltjeire. Ráadásul az önkormányzati választás településtípusonként is eltérő módon zajlik majd. Attól függően, hogy hol lakunk, illetve valljuk-e magunkat valamilyen nemzetiséghez tartozónak, változó számú szavazólapot kapunk.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin