Megjelent a Nyomtass te is! 354. száma

A tartalomból: 

Napi egy bébiételre elég a családi pótlék 
A magát családbarátnak mondó Fidesz-kormány immár 14 éve nem emelte a családi pótlékot, amely így aztán mára, a folyamatos infláció következtében, alig ér valamit. Ez a helyzet különösen a szegényeket sújtja, akik nem tudnak adót visszaigényelni.

Félmilliós fizetésemelés Orbán Ráhel barátnőjének
Jakab Zsófia vezérigazgatóként és kormánybiztosként együtt már havi 3,5 millió forintot kap az államtól. Ötszázezer forintos fizetésemelést kapott márciusban Jakab Zsófia, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezérigazgatója, így a keresete ezen a munkahelyén bruttó kétmillió forintra nőtt.

Hány százalékon áll Magyar Péter pártja?
Egyelőre rendkívül ellentmondásosak a mérések. A Závecz-féle kutatás 14 százalékra, míg az Iránytű Intézet 26 százalékra
mérte a Tisza Pártot a választani tudó biztos szavazók körében.

Minden 8-adik orvos hetven év fölötti
Az orvosok korösszetétele sok szempontból aggasztó. A 70 év fölötti aktív orvosok száma egyetlen év alatt több mint
16 százalékkal nőtt, míg a skála másik végén, a 30 év alattiaké mindössze 1,78 százalékkal emelkedett.

Zuhan a születések száma
Még a tavalyi, alacsonyhoz képest is csökkent a születések száma. A házasodási kedv is nagyot esett, a demográfiai
statisztikában az egyetlen jó adat az, hogy legalább a halálesetek száma is csökken.

Történelmi csúcson a közintézmények lejárt tartozása
A jelenleg 134 milliárdos tartozásállomány növekedése aggasztóan gyors: egy hónap alatt 20,7 milliárd forinttal, december óta pedig 68 milliárd forinttal nőtt. Az 559 költségvetési intézményből 285-nek van tartozása.

Újabb üdülőket ad el a kormány
Egy Magyar Péterhez eljuttatott nem nyilvános kormányrendelet alapján arra készülnek, hogy 48 állami ingatlant – főleg üdülőket – értékesítenek a közeljövőben. Megfosztva így az érintett dolgozókat a kedvezményes üdülés lehetőségétől.

 HASZNOS HÍREK

Átjelentkezések a választásokra
A június 9-ei önkormányzati választáson átjelentkezéssel szavazók nem a lakóhelyük, hanem a tartózkodási helyük jelöltjeire szavazhatnak. Az uniós választásra viszont korlátozás nélkül lehet átjelentkezni.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin