Megjelent a Nyomtass te is! 353. száma

A tartalomból: 

A magyarok kivándorolnak, az ázsiaiak bevándorolnak 
A 61 350 bevándorló külföldi állampolgárral szemben tavaly 35 650-en gondolták úgy, hogy elhagyják Magyarországot. A magyarok kivándorlása miatt 2010 óta összesen 105 ezer fővel csökkent hazánk népessége, ami Kecskemét lakosságának megfelelő létszám.

A benzin árának fele az államé
Már a nemzetgazdasági miniszter is sokallja az üzemanyagárakat. Nagy Márton szerint 7−9 százalékkal magasabbak a magyar árak a környező országokéihoz képest, ez literenként akár 50 forintot is jelenthet.

Melyik sajtó hazudik?
A kormánypárti sajtó tavaly 22 helyreigazítási pert veszített el, míg a független szerkesztőségek csak 4-et. Összesen 35 keresetet nyújtottak be tavaly a kormánysajtó ellen sajtó helyreigazítási, valamint képmáshoz és hangfelvételhez való jog megsértésével kapcsolatos ügyekben.

Magyar Péter pályáztatta a jelölteket
Bárki jelentkezhetett Magyar Péter Tisza nevű pártjának európai parlamenti választási listájára. Végül több mint 500 jelölt közül választhatták ki a győzteseket az internetes szavazók.

Csalók a minisztériumokban
Elkészült a vádirat, amely szerint a Pénzügyminisztérium és a Miniszterelnökség több munkatársa összedolgozva többször is elintézte, hogy a számukra kenőpénzt fizető cégek nyerjenek az uniós pályázatokon.

Így veheti el az állam a magáncégeket
Trükkös törvénnyel teremti meg a lehetőségét annak a magyar állam, hogy bármilyen cégre rátehesse a kezét, amelyik megtetszik neki. Úgy módosítanák a versenytörvényt, hogy az ezt felügyelő hatóság be tudjon avatkozni a vállalatok belső életébe.

 HASZNOS HÍREK

Közel 800 magyar fiatal nyerhet ingyenes európai vonatbérletet
Újabb pályázati kör nyílt meg április 16-án, amely április 30-ig tart. Ez idő alatt lehet jelentkezni az ingyenes jegyekre, amelyekkel a 18 éves nyertesek beutazhatják egész Európát.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin