Megjelent a Nyomtass te is! 350. száma

A tartalomból: 

Magán- és közügyek Magyar Péter körül 
Hetek óta Magyar Péter áll a hazai politikai élet középpontjában. A hatalommal szembeni súlyos vádjait immár bizonyítékokkal is alátámasztotta. Ezért már másnap elkezdődött a hiteltelenítése, hogy ne ezekről legyen szó, hanem arról, amilyen embernek láttatni akarja őt a propaganda.

Egész Európában csökkent az orosz gázfüggés – kivéve Magyarországot
Szijjártó Péter külügyminiszter már hetedszer jár Oroszországban azóta, hogy Putyin lerohanta Ukrajnát – adta hírül a budapesti amerikai nagykövetség.

Csak hét országban nincs női miniszter
A világ 180 országa közül Magyarországon kívül csak Jemen, Tuvalu, Pápua Új-Guinea, Vanuatu, Szaud-Arábia és a tálibok által uralt Afganisztán olyan állam, ahol nincsenek nők a kormányban.

Veszélyeztetik a környezetet az akkugyárak
Több mint 1500 milliárd forintot áldoz a kormány akkuipari beruházásokra, azoktól várva a gazdaság felemelkedését.
A felelőtlen engedélyeztetés miatt azonban felmérhetetlenek az egész Kárpát-medencét veszélyeztető környezeti károk – állítják szakértők.

Nem áll meg a népességfogyás
Az Európai Unió huszonhét országában az ötödik legnagyobb természetes fogyást Magyarországon rögzítették. A 2017−2021 közötti évek átlagából számolt adatok szerint az EU egészében többen haltak meg, mint ahányan születtek.

Nagypéntektől 2024-es csúcson a benzinár
Csak márciusban literenként 28 forinttal került többe a legfontosabb üzemanyag. Literenként 641 forint a benzin és 645 forint a dízel kiskereskedelmi átlagára, miután előbbi 3 forintot drágult, míg utóbbi ára 3 forintot csökkent. 

 HASZNOS HÍREK

Már elérhetők az adóbevallási tervezetek
Aki egyetért az adóhivatal honlapjáról elérhető dokumentum adataival, annak nincs további teendője, május 21-ei hatállyal a tervezet a kiajánlott adatokkal érvényes szja-bevallássá válik.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin