Megjelent a Nyomtass te is! 349. száma

A tartalomból: 

Katasztrófa-helyzet a hulladék-gazdálkodásban   
Gyakorlatilag összeomlott a visszagyűjtési rendszer, amióta az állam kiszervezte ezt a tevékenységet a Molnak. A tavaly nyári elindulását követően 40 százaléknyi fémhulladék eltűnt a visszagyűjtési rendszerből. Az üveg visszagyűjtésében közel 90 százalékos volt a csökkenés, a műanyag esetében majdnem 80 százalékos.

A magánszektorba tartanak az orvosok
A Magyar Orvosi Kamara 5000 fős felmérése szerint az orvosok 80 százaléka azt állítja, hogy már akkor sem tudna többet gyógyítani, ha magasabb fizetést kapna.

Mit érnek Magyar Péter bizonyítékai?
A volt igazságügyi miniszter exférje már hetek óta azt állítja, hogy a birtokában lévő hangfelvételek akár meg is rengethetik a jelenlegi kormányt.

Százmilliárd fölött a kórházi tartozások
A három nagy egészségügyi beszállító szervezet jelezte, hogy kritikus mértékű a kórházak tartozása, és a kormányzat is hivatalosan elismeri, hogy a betegellátást is veszélyeztetik a kifizetetlen számlák.

Beelőztek a román nyugdíjak is
A román nyugdíjak vásárlóértéke 2004-ben még a magyarok felét sem érte el, 2023-ra azonban már 37 százalékkal magasabb volt az itthoniaknál.

Az európai minimálbérre várva
Az Orbán-kormány egyelőre semmibe veszi az európai minimálbér-irányelv magyar jogrendbe átültetésének kötelezettségét, ezért nemzetközi segítséget kért a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ).

Újabb luxusjachtot rendeltek Magyarországról
Egy 73 méteres szuperjacht elkészítésére adott le rendelést egy titokzatos magyar. Mindössze hét olyan honfitársunk van,
aki megengedhet magának egy ilyen kiadást.

 HASZNOS HÍREK

Adategyeztetési céllal keresi meg ügyfeleit az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. 2024 első félévében telefonon, online és személyesen is megkeresi ügyfeleit adategyeztetés céljából a gördülékeny ügyintézés érdekében.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin