Megjelent a Nyomtass te is! 347. száma

A tartalomból: 

Létminimum alatt él a nyugdíjasok 40 százaléka 
A létminimum-számítás szerint 2023-ban több mint 900 ezer magyar nyugdíjas kapott a legszerényebb megélhetésre elegendő összegnél is kevesebb állami nyugdíjat.

A legtöbben Orbánt tartják felelősnek a kegyelmi döntésért
A teljes népesség körében csak minden negyedik ember gondolja úgy, hogy K. Endre, a pedofilügyben elítélt egykori igazgatóhelyettes kegyelmi ügyében Novák Katalin volt köztársasági elnök lenne a felelős – derült ki a Republikon Intézet felméréséből.

A magyarok vásároltak a legkevesebbet tavaly az Unióban
2022-ben a bolgárok még mögöttünk álltak, de a tavalyi, 17 százalék feletti itteni infláció miatt ők is megelőzték a magyarokat.

Nagyon rosszul teljesít a gazdaság
„Mi nem kerülhetünk azon országok közé, azon európai országok közé, amiknek a gazdasági teljesítménye 2023-ban kisebb lesz, mint 2022-ben volt. Ezt hívják recessziónak” – mondta Orbán Viktor tavaly januárban. Hát, ebben is súlyosan tévedett.

Nincs idő a betegekre
Az orvosok több mint a fele (51,7 százaléka) ritkán tud annyi időt szánni a betegeire, mint amennyit szakmailag indokoltnak tartana.

Már 8-10 ezer Fülöp-szigeteki vendégmunkás dolgozik hazánkban
Ha az új magyar idegenrendészeti törvény lehetővé teszi, akkor jövőre a többszörösére nőhet a számuk – nyilatkozta a Fülöp-szigeteki munkaerőközvetítők szövetségének (PASEI) alelnöke.

 HASZNOS HÍREK

Plusz egy hónap az egyszeri gépjárműadóra
Egy hónappal később, március 15-e helyett április 15-ig kell befizetniük az adót a gépjárművek üzembentartóinak, tulajdonosainak, amiről az idén mindenki határozatot kap a befizetési határidő változása miatt − közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin