Megjelent a Nyomtass te is! 346. száma

A tartalomból: 

Ezermilliárdok propagandára 
Elképesztő mennyiségű pénzt költ el a Fidesz-kormány arra, hogy átmossa az emberek agyát. Csak Rogán Antal hivatala 1360 milliárdot költött el erre az elmúlt években. És ebben az összegben még egyáltalán nem szerepel az az összeg, amibe a kormány által elfoglalt médiabirodalom működtetése kerül.

Mit akar Magyar Péter?
Az Orbán-rendszerrel szembeforduló Magyar Pétertől egyesek már-már a Fidesz-hatalom megdöntését várják, míg mások szerint hiteltelen ember, mert korábban élvezte a hatalom nyújtotta előnyöket. Eközben Magyar bejelentette, hogy pártot alapít, és nagygyűlést hirdetett március 15-ére.

Novák Katalin milliói
Az értelmetlenül nagyvonalú magyarországi szabályozásnak köszönhetően az egykori köztársasági elnököknek élethosszig jár az államfői javadalmazás, még akkor is, ha nem töltötték ki a ciklusukat.

Két év alatt 564 milliárd forintot buktunk az orosz gázon
A magyar kormány szégyenteljes magatartását az oroszok által megtámadott Ukrajna ügyében a Fidesz-kormány részben azzal magyarázza, hogy muszáj jóban lennünk Putyinnal, hiszen kedvező áron kapjuk tőlük a gázt. Ennek azonban pont az ellenkezője igaz.

Már 16 éves egy átlagos magyar autó
A legfrissebb adatok szerint 2023 végén a 4,2 millió magyar személyautó átlagéletkora 15,8 év volt, ami rekordnak számít
az 2000 óta vezetett statisztikákban.

 HASZNOS HÍREK

Mit kell tudni a lepkehimlőről?
Különösen tavasszal terjed erőteljesen a lepkehimlő az óvodákban. Általában nem jár súlyos tünetekkel. De mik ezek pontosan? A fertőzés jellemzően télen és tavasszal fordul elő, és elsősorban az 5−15 éves gyerekek körében jár tünetekkel.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin