Megjelent a Nyomtass te is! 344. száma

A tartalomból: 

Pedofilügy – sorra dőlnek a dominók
Bár rengeteg minden történt az elmúlt héten is, még mindig nem tudjuk a legfontosabb kérdésre a választ: ki javasolta eredetileg, hogy engedjék szabadon azt az embert, aki egy pedofil bűnöző rémtetteit akarta eltussolni.

Így tussolják el a kis ügyeket is
Kilenc éve nyomoznak a hatóságok egy durván túlárazott hólapátolás ügyében. 2013-ban egy ózdi iskola 25 millió forintért rendelt hólapátolást egy szezonra egy budapesti reklámcégtől, majd két év múlva ismét.

Tüntetés – Odakint most szörnyek járnak
Egyes becslések szerint 100 ezren vagy még többen is lehettek azok a tüntetők, akik múlt hét pénteken vonultak a budapesti Hősök terére, hogy tiltakozzanak a magyarországi gyermekvédelemben uralkodó tűrhetetlen állapotok miatt. A tüntetésen és utána közel 200 millió forintot gyűjtöttek a szervezők az intézetekből kikerült gyerekek lakhatására.

Továbbra is nagyon alacsony a minimálbér
A magyar minimálbér idén 696,97 euró (260 ezer Ft), ezzel továbbra is a lista végén, hátulról a harmadik helyen kullog
Magyarország az Európai Unióban – derül ki az Eurostat legfrissebb adataiból.

Egekben az albérletárak
Megjelent a fizetésemelések hatása az albérletpiacon, drágulással indult az év Budapesten és vidéken is.

 HASZNOS HÍREK

Ön is tehet az uniós választás tisztaságáért
Egy most elinduló szerveződés azt szeretné elérni, hogy amennyiben nem lesznek tisztességesek az uniós választások Magyarországon, akkor az EU érvénytelenítse annak eredményét.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin