Megjelent a Nyomtass te is! 343. száma

A tartalomból: 

Pedofilügy – ki bújt a nők szoknyája mögé?
Viharos politikai hét van mögöttünk. Lemondott a köztársasági elnök, a volt igazságügyi miniszter pedig kivonul a közéletből, mert kegyelmet adtak egy pedofil cselekményeket segítő elítéltnek. A társadalomnak mégis hiányérzete van, mert nem tudjuk, hogy ki lehetett az, aki kijárta a kegyelmi kérvényt.

Varga Judit volt férje nekiment az Orbán-rendszernek
Több mint egymillió ember nézte meg a Partizán média YouTube csatornáján a beszélgetést Magyar Péterrel, a volt igazságügyi miniszter exférjével, aki kijelentette, hogy „egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak”.

Gondok az új orvosi ügyeleti rendszerrel
Az új rendszerben például a szentendrei ügyeletre 100 ezer ember ellátása jut, ami az egyetlen ügyeletes orvos számára egyszerűen megoldhatatlan feladat.

Ötszázmillió és egy-egy tábla csoki
Egy cég félmilliárd forintot kapott azért, hogy utasszámlálást folytasson a vonatokon. A munkát elvégeztette a kalauzokkal, akiknek jutalmul egy csokit adott.

Ingyen sincsenek nézők Felcsúton
Nem lehet azt mondani, hogy ne húzott volna bele a  nézőtoborzásba a felcsúti csapat. Az első idei meccsükre, sőt az
összes tavaszira ingyen hívták meg az összes felcsúti lakost.

 HASZNOS HÍREK

Jön a rendkívüli lakásbiztosítási kampány
Márciusban a lakásbiztosítással rendelkezők pluszköltségek nélkül, azaz ingyenesen felülvizsgálhatják és újraköthetik szerződéseiket.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin