Megjelent a Nyomtass te is! 342. száma

A tartalomból: 

Mi a haszna Magyarországnak az orbáni külpolitikából?  
Egy állam külpolitikája is azt a célt szolgálja, hogy az adott ország lakói jobban és nagyobb biztonságban éljenek. Egyre többen teszik fel a kérdést, hogy mi lehet a magyar polgárok számára a haszna annak, hogy Orbán Viktor az oroszokon kívül szinte mindenkivel összeveszett már.

Sorra szűnnek meg a kórházi ellátások
Csak januárban 40 kórházban szűnt meg időlegesen vagy véglegesen valamilyen ellátási forma. Így gyakran más városokba kell utazniuk a betegeknek.

„Miért nem Hatvanpusztán épülnek az akkumulátorgyárak?”
Országszerte heves indulatokat vált ki az a kormányzati politika, amely a helyiek megkérdezése nélkül rakná tele az országot kínai akkumulátorgyárakkal. Legutóbb Sóskúton volt botrányba fulladt lakossági fórum.

Csak három gyermekügyelet maradt Pest megyében
A kormánytól várják Pest megyei polgármesterek a február elsejétől megváltozott új háziorvosi ügyeleti rendszer felülvizsgálatát. A Szentendrei-szigeten és a Dunakanyarban aláírásgyűjtés is indult.

Csökkentek a miniszterelnökünk megtakarításai
Legalábbis a vagyonnyilatkozata szerint, amelyet február 1-től bárki elolvashat az országgyűlés honlapján. Ebből derült ki, hogy tavaly november elsején már csak 10 millió forint megtakarítása volt, amelyet a feleségével közös bankszámláján birtokolt.

 HASZNOS HÍREK

Utalással is fizethető az egészségügyi szolgáltatási járulék
2024-ben havi 11 300 forintot kell fizetniük azoknak, akik nem biztosítottak, és más módon sem jogosultak az egészségügyi ellátásra. Ezt most egyszerűen is meg lehet tenni.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin