Megjelent a Nyomtass te is! 339. száma

A tartalomból: 

Még rengeteg uniós pénzre várunk 
Az elmúlt néhány hétben több mint 1,2 milliárd euró, vagyis mintegy 470 milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra. A kormányzat megpróbálja óriási sikerként beállítani a mostani lépést, pedig ez a pénz csak töredéke annak, amit megkaphatnánk, ha Orbán Viktor teljesítené az EU feltételeit: a demokrácia biztosítását és a korrupciómentességet.

A pedagógusképzésre felvettek ötöde kezdett csak tanítani
Ebben a tanévben összesen 2231 pályakezdő pedagógus kezdte meg a munkát, közölte az Oktatási Hivatal. Ez töredéke annak, mint amennyien elkezdték a pedagógiai tanulmányaikat.

Már viccelni sem szabad
Az Orbánt, Mészárost és más Fideszközeli celebeket kifigurázó humorista a kiskőrösi művelődési házban szeretett volna termet bérelni, de elutasító választ kapott. A probléma deklaráltan Somogyi András politikai töltetű humora volt.

Ingyen utazhatnak a határontúliak
Márciustól valamennyi közlekedési eszközön díjmentes az utazás a magyar igazolvánnyal, illetve magyar hozzátartozói
igazolvánnyal rendelkezőknek.

Száz politikai tanácsadót fizet a kormány
Évente bruttó 1,4 milliárd forintot költ az állam annak a 100 tanácsadónak az illetményére, akik a döntések előkészítésében
és egyeztetésében segítik a tárcákat és a Miniszterelnökséget.

Több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek ki tavaly a magyar börtönökből
A kormány még áprilisban adott ki egy rendeletet arról, hogy a külföldi embercsempészeket „reintegrációs őrizetbe” helyezik, vagyis kiengedik a börtönökből, és három napon belül el kell hagyniuk az országot.

 HASZNOS HÍREK

Újabb lakossági napelemes pályázat
Az ötmillió forintos támogatást jelentkezési sorrendben kaphatja meg majd maximum 15 160 pályázó. Az online előregisztráció lehetősége a hét elején nyílt meg. A 75,8 milliárd forintos Napenergia Plusz Programra magánszemélyek jelentkezhetnek, hogy saját tulajdonú lakóingatlanukat vissza nem térítendő támogatásból megújuló energiaforrással lássák el.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin