Megjelent a Nyomtass te is! 337. száma

A tartalomból: 

2023 nem a vasút éve volt 
Lassuló menetrend, leálló mellékvonalak, pánikszerű felújítás − a szokásosnál sokkal többször volt 2023-ban a MÁV a hírek szereplője. Ezért persze nem csak a vasúttársaságot lehet szidni: úgy kellett volna eredményt felmutatnia, hogy az állam közben nem adott elegendő pénzt.

Sokan megélhetésre vesznek fel hitelt
A személyi kölcsönök állománya történelmi csúcsra került, a hitelkártya tartozásoké is rekordot döntött, a  folyószámlahiteleké pedig meredek ütemben emelkedni kezdett.

Az Orbán család az 50 leggazdagabb között
Először szerepel a Forbes magazin listáján Orbán Viktor veje, Tiborcz István, aki rögtön a 27. helyre ugrott. Sokan a miniszterelnök barátját, Mészáros Lőrinc egykori gázszerelőt is a családhoz számítják. Ő vezet évek óta minden listát.

Vendégmunkások a Fülöp-szigetekről
Jelenleg nagyjából 8-10 ezer Fülöp-szigeteki vendégmunkás dolgozik Magyarországon, és ha az új idegenrendészeti törvény lehetővé teszi, akkor jövőre a többszörösére nőhet a számuk.

Az ország negyedét földhöz vágná egy váratlan százezres kiadás
A magyarok szerint személyenként havi nettó 250 ezer forintra van szükség a szűkös megélhetéshez, derül ki az Egyensúly Intézet legújabb kutatásából.

Ezrek az ételosztásokon
A hó és az eső sem tántoríthatta el az embereket, akik december 24-én reggel több mint ezren álltak sorba a Népligetben a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének ételosztásán.

 HASZNOS HÍREK

Január 18-ig adhatók be a kérelmek az iskolakezdés halasztásához
A gyermek hatodik életévének betöltése után a tankötelezettség megkezdésének halasztását kizárólag egy alkalommal és egy nevelési évre lehet kérelmezni. Ha a gyermek augusztus 31. napjáig a hetedik életévét is betölti, a tankötelezettség megkezdése tovább nem halasztható.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin