Megjelent a Nyomtass te is! 336. száma

A tartalomból: 

Gyerekek, akik élelmiszert kértek karácsonyra 
Kevés szomorúbb dolog lehet az életben, mint azzal szembesülni, hogy gyerekek éheznek, és a legnagyobb vágyuk még karácsonykor is, hogy élelmiszerhez jussanak. Sajnos, ez is része 2023-ban a magyar valóságnak.

Eltűntek a kampány-migránsok
A szlovák választási kampány vezető témája volt, hogy elviselhetetlen a migránsok áradata Magyarország felől. Aztán miután Orbán favoritja, Robert Fico győzött, egy pillanat alatt megszűnt a nyomás az északi határunkon.

Hazugságok a nemzeti konzultációban
A nemzeti konzultáció első három állítása, miszerint Brüsszel el akarja törölni a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofitadót, ebben a formájában hazugság.

Orbán jövőre havi 6 és fél milliót keres
Egy év leforgása alatt megháromszorozódott a miniszterelnöki fizetés, tud mondani más példát a közszférában hasonló arányú fizetésnövekedésre? − kérdezte a 24.hu újságírója Orbán Viktortól, az évente egyszer tartott sajtótájékoztatóján.

Egekben a kórházi adósságok
Az egyetemi klinikákkal és az egyházi intézményekkel együtt 123 milliárd forintról 130 milliárd forintra nőtt az adósság − közölte Rásky László, az Orvostechnikai Szövetség (OSZ) főtitkára.

 HASZNOS HÍREK

Január 1-től már nem lehet hideg élelmiszert vásárolni SZÉP-kártyával
Augusztus eleje óta lehetett a boltokban is fizetni a kártyával, de a kormány nem hosszabbította meg az intézkedést.

Jövőre fizetős lesz a teljes M0-s
A napokban közzétett útdíj fizetési rendeletből kiderült, hogy nem csak a matricák ára nő jelentősen, hanem a díjköteles
utak száma is.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin

Add meg itt a címsor szövegét