Megjelent a Nyomtass te is! 332. száma

A tartalomból: 

Sokkal drágább lesz az egynapos sztrádamatrica, mint Ausztriában  
Előzzük szinte az összes környékbeli országot evvel, az egynapos matrica árával, nem csak Ausztriát, jövő év márciusától. Nem árt tudni, hogy ez a rengeteg pénz is Orbán legjobb barátjához, Mészáros Lőrinchez folyik majd be

Egymillió üres konzultációs ívet küldenének vissza a kormánynak
Hazugnak, feleslegesnek és pénzkidobásnak tartja az újabb nemzeti konzultációt az Egységes Diákfront és az aHang közösség, ezért szeretnék összegyűjteni és visszajuttatni a kitöltetlen kérdőíveket, jelezve, hogy nem sikerül mindenkit manipulálni.

Három év alatt több mint egybilliót nyert közbeszerzéseken Mészáros Lőrinc
Számokkal leírva ez így néz ki pontosan: 1 140 000 000 000 forint. Ennyi pénzt nyert el a volt felcsúti gázszerelő 2019 és
2021 között állami és európai uniós pályázatokon a különböző cégeivel

Megduplázódott az államadósság kamata
Annyi hitelt vesz fel a magyar állam, hogy csak az elmúlt két év alatt megduplázódott a fizetendő kamat.

A százezret közelíti a vendégmunkások száma
Éveken át a külföldiekkel riogatta a kormány a magyar társadalmat, pedig nyilvánvaló volt, hogy a hiányzó magyar munkaerőt más módon nem tudják pótolni.

EU: Valótlanságok szerepelnek a nemzeti konzultációban
Az Európai Bizottság szóvivője kijelentette, hogy a magyar nemzeti konzultációban szereplő állítások teljességgel valótlanok, ugyanakkor Brüsszel nem tervezi ellenkampány indítását.

 HASZNOS HÍREK

Jön a kötelező jogosítványcsere
2033-ig az unió valamennyi tagországában már új formátumú vezetői engedélyeket kell kiállítani. A folyamat 2013 óta tart, de az 1965 és 1970 között született sofőröknek jövő januárig el kell intézni a cserét.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin