Megjelent a Nyomtass te is! 330. száma

A tartalomból: 

Rossz bizonyítványt kapott a magyar foci 
Még a Magyar Labdarúgó Szövetség saját elemzése is lesújtó képet ad a helyzetről. Hiába a rengeteg stadion, a csapatokba pumpált állami pénz, európai összehasonlításban gyalázatos a teljesítmény szinte minden mutatóban.

Elégedetlenek a nyugdíjasok
Azt követelik, hogy az aktívak béremeléséhez igazítsák a nyugdíjak emelését, a legalacsonyabb juttatások esetében pedig hajtsanak végre azonnali korrekciót.

A gyerekek negyedét fenyegeti a szegénység
Óriásit nőtt a különbség nemcsak a gazdagok és a szegények, hanem a gazdagok és a középosztály között is 2022-ben. A szegénységi mutatók hosszú évek után először romlottak, és a legvagyonosabbakat kivéve senki nem érzi úgy, hogy eleget keresne a tisztes megélhetéshez.

“Fontos ember a férjem!”
Megfenyegette a Corvinus egyik tanárát, és befolyásos férjével fenyegetőzött egy anya. Jogtalan fellépése nyomán mégis kivételt tettek a fiával, majd kirúgták azt a tanárt, aki ezt kifogásolta.

Zsákutca az akkumulátorgyártás
Az akkumulátorgyárakkal az a gond, hogy éppen olyan erőforrásokat igényelnek, amelyeknek igencsak szűkében vagyunk, vagyis tőkét, vizet, energiát és munkaerőt – állítja Csaba László közgazdász.

 HASZNOS HÍREK

Erre figyeljen internetes vásárlásnál
Az év végi ünnepi időszak hagyományosan a legerősebb kereskedelmi szempontból, ilyenkor sokan vásárolnak online is. Mindez viszont veszélyeket is rejt magában, hiszen a rossz szándékú csalók is lesben állnak, folyamatosan finomítva, tökéletesítve a módszereiket.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin