Megjelent a Nyomtass te is! 329. száma

A tartalomból: 

Így szegényedtek el a nyugdíjasok 
Amíg 2010-ben még a nettó átlagkereset 74,5 százalékát tette ki az átlagnyugdíj,2022-re ez az arány 50 százalék alá olvadt. Vagyis tavaly már a nettó átlagkereset felét sem érte el az átlagnyugdíj.

115 ezren szavaztak az alternatív oktatási népszavazáson
Mivel az oktatás javítására vonatkozó népszavazási kezdeményezést a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elutasította, az Egységes Diákfront és az aHang nem hivatalos népszavazást szervezett.

Leáll a Modern Városok Program
A Modern Városok Programot 2015-ben indította el a kormány, Orbán Viktor 2015 és 2017 között 23 megyei jogú várost járt végig, hogy megállapodásokat kössön egészségügyi, oktatási, turisztikai, kulturális, ipari, sportolási fejlesztésekről.

Már 48 ezren várnak műtétre
A legtöbben szürkehályog-műtétre várnak, megközelítőleg 13 ezren, a második helyen a térdprotézis-, a harmadikon pedig a csípőprotézis-műtét áll.

1634 külföldi embercsempészt engedtek szabadon a magyar börtönökből
A kormány azzal indokolja a döbbenetes lépést, hogy a hazai börtönök túlzsúfolttá váltak a külföldi embercsempészek
miatt, ezért április óta többségüket gyakorlatilag kiengedik, majd kiutasítják Magyarországról.

 HASZNOS HÍREK

Változások a mentőknél
Korlátozzák a mentők sebességét, bevezetik a helyszíni videóhívást, és három helyett ötfokozatú lesz a hívások besorolása. A mentők október elejétől még súlyosan sérült beteget szállítva, szirénázva is legfeljebb 30 kilométer per órával léphetik túl a többi közlekedőre vonatkozó legnagyobb megengedett sebességet.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin