Megjelent a Nyomtass te is! 327. száma

A tartalomból: 

Már csak Magyarországon két számjegyű az infláció  
Egyedül maradtunk az EU-ban. A 27-ből utolsók vagyunk. A tagállamok közül 26-ban egy számjegyű már most az infláció, a kivétel mi vagyunk. Ahol pedig eurót használnak, ott már 4,3 százalék alatt van!

Elindult a 7 igenes népszavazás az oktatásról
A napokban jelent meg a Szülői Hang közösség által megrendelt közvéleménykutatás, amely azt mutatja, hogy ma már az egész magyar társadalom érzékeli, beleértve a fideszes szavazókat is, hogy óriási a baj az oktatás területén. A válaszadók háromnegyede szerint például nagyon nagy probléma a pedagógushiány.

Ennyit nőttek az árak három év alatt
A kenyér ára duplájára nőtt az elmúlt három évben, az élelmiszerek átlagosan 62, a szolgáltatások 27, a benzin 73 százalékkal kerül most többe, mint 2020 szeptemberében.

Egyre nő a leggazdagabb magyarok vagyona
Míg 2013-ban 62,3 millió forint volt egyátlagos privát banki ügyfél számláján, addig 2023 első kilenc hónapjában ez már 158 millió forintra kúszott. És ez csak az a része a vagyonuknak, amit bankban tartanak.

Fideszes önkormányzatok visznek mindent
2017 óta összesen 61 milliárd forint közpénzt osztott ki a Magyar Turisztikai Ügynökség alá tartozó Kisfaludy 2030 Zrt., az összeg 78,4 százalékát fideszes polgármesterek által vezetett települések kapták.

Átlagosan 13 millió forint megtakarítása van egy magyar háztartásnak
Ez a Magyar Nemzeti Bank friss statisztikái alapján közzétett, hihetetlennek tűnő átlagszám persze úgy jön ki, hogy a gazdagok egy szűk rétegének elképesztően sok pénze van, míg millióknak egy félretett forintjuk sincs.

 HASZNOS HÍREK

Mire vigyázzunk a fűtési szezonban?
Az elmúlt évek lakástüzeinek 61 százaléka, a szén-monoxid-mérgezéseknek pedig 60 százaléka a fűtési szezonban történt.
A fűtőeszközök hibás telepítéséből, nem megfelelő használatából, a karbantartás hiányából eredő problémák lakástűzhöz, szén-monoxid-mérgezéshez vezethetnek.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni
(Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtassteis! felkerült a Balkan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt:
facebook
twitter
linkedin