Megjelent a Nyomtass te is! 319. száma

A tartalomból:

Európai szinten is hatalmas a magyar orvoshiány
A jelenlegi legfrissebb, 2021-es európai statisztikai adatok alapján a tagállamok között a harmadik legkevesebb praktizáló orvos Magyarországon van, de a gyógytornászok rangsorában is csak eggyel vagyunk előrébb

Tizedik hónapja veszítenek értékükből a fizetések
Júniusban sem ért véget a magyar fizetések tavaly szeptemberben kezdődött értékvesztése: a keresetek tizedik hónapja lassabban nőttek, mint az infláció, így a reálbér folyamatosan csökken. 

Orbán nem teljesíti a feltételeket, ezért nem jön a pénz az Unióból
Magyarország nem azért nem részesül 2021 óta a neki megígért uniós pénzekből, mert azt odaadták Ukrajnának, hanem azért, mert Magyarország kormánya nem teljesíti a vállalt kötelezettségeit.

Százezernél is jóval több magyar dolgozik Ausztriában
Június és július között 1938 fővel nőtt az Ausztriában bejelentett munkával rendelkező magyarok száma.

Korlátozza a vonatok sebességét a MÁV
Az egyik fővonali szakaszon már olyan rossz állapotban vannak a sínek, hogy csak csökkentett sebességgel lehet közlekedni.

 HASZNOS HÍREK

Megszűnik a bölcsődei támogatás
Ezt a támogatási formát eddig olyan családok vehették igénybe, amelyek helyhiány miatt nem tudták a gyereküket állami bölcsődébe íratni, így magánbölcsődét kellett igénybe venniük.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn