Megjelent a Nyomtass te is! 318. száma

A tartalomból:

Tényleg letörtük az inflációt?
Amikor azt olvassa, hogy földre vittük az inflációt, adtunk neki egy gyomrost és hasonlókat, akkor nézze meg ezt az ábrát, amelyiken világosan látszik, hogy egész Európában toronymagasan nálunk a legrosszabb a helyzet. Ráadásul a gazdaság teljesítményében is a legutolsók között vagyunk.

Havi egymillió a polgármester Audijára
Győr fideszes polgármestere, Dézsi Csaba András szolgálati luxusautóját (A8-as) közel egymillió forintért bérli havonta az önkormányzat, de ő maga csak 29 ezer forintot fizet érte.

Tovább zuhan az ipari termelés
Tragikus számok érkeztek a magyar ipari termelésről, csak az menti a helyzetet, hogy külföldön még el lehet adni az itt összeszerelt termékeket, a hazai fogyasztás viszont drasztikusan visszaesett.

Tágul a szakadék a nyugdíjasok között
Már 35 ezer nyugdíjas kap havi félmillió forintot meghaladó ellátást, miközben még mindig 23 ezren kapnak 40 ezer forintnál kevesebbet.

 HASZNOS HÍREK

Kavicsbánya Orbán unokaöccsének
Még egy unokaöcsnek is milliárdosnak kell lennie az Orbán családban. Ha kell, ellehetetlenítik a konkurenciát, és már indulhat is a fiatal rokon virágzó üzlete.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn