Megjelent a Nyomtass te is! 317. száma

A tartalomból:

Mészáros Lőrinc luxushajója és ami mögötte van
Mészáros Lőrinc bankja, amelyet állami segítséggel, vagyis a mi pénzünkből hoztak létre, vett Mészáros Lőrincnek egy 62 méter hosszú luxushajót 27 milliárd forintból. Ez annyi pénz, amennyiből több mint negyedmillió nyugdíjas kaphatna 100 000 forintos egyszeri nyugdíj-kiegészítést!

A Lölő-jelenség 
Már a Fidesz belső köreiben is vannak, akik elfogadhatatlannak tartják, amilyen módon az ország leggazdagabb emberévé vált Mészáros Lőrinc, akit Lölőnek becéznek.

36 luxusingatlan gazdagítja Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt
Közel 30 milliárd forintos vissza nem térítendő állami támogatás, bő 133 milliárdnyi kormányzati befektetés, csaknem 29 milliárd forint kedvezményes  banki kölcsön és 151 milliárdnyi „baráti” hitel segítségével repült az Orbán–Tiborcz házaspár a szállodai, irodaházas szektor élére.

Már csak Bulgáriát előzzük életszínvonalban
Egyedül a bolgárok életszínvonala rosszabb a magyarokénál az Unióban, mutatta ki a GKI Gazdaságkutató Zrt. legutóbbi vizsgálata.

Még mindig óriási az élelmiszer-infláció
Bár az infláció összességében elkezdett enyhülni, de az élelmiszerek ára még így is borzasztóan magas.  Az Európai Unióban továbbra is toronymagasan vezetünk az inflációban. 

 HASZNOS HÍREK

Hogyan töltsük a mobiltelefont?
Bár kézenfekvőnek tűnik, hogy akkor töltse a mobiltelefonját az ember, amikor alszik, ez a manapság elterjedt akkumulátoroknak valójában nem tesz jót. 

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn