Megjelent a Nyomtass te is! 310. száma

A tartalomból:

Már csak a bolgár és a román munkás olcsóbb a magyarnál
Ha valaki magyarázatot keres arra, hogy miért olyan csábító Magyarország a külföldi befektetőknek, a válasz egyszerű: nálunk alig kell költeni a dolgozókra.

Utolsó előtti helyen az életszínvonalban
Az Európai Unió statisztikai hivatala szerint a magyaroknak az uniós átlag 72 százaléka jutott fogyasztásra tavaly. Ez még a románokénál is 16 százalékponttal kevesebb.

Luxusingatlanokat vásárolgat a Nemzeti Bank
A Magyar Nemzeti Bank alapítványi pénzeit kezelő Optima Befektetési Alapkezelő Zrt. résztulajdonában lévő GTC Hungary görögországi, svájci és franciaországi luxusingatlanokat tervez megvásárolni

Elfogynak az óvónők is
Új óvodainevelő-képzéssel próbálja enyhíteni az Orbán-kormány az óvónőhiányt. A szakszervezet szerint ez nem megoldás a pedagógusok pótlására

Csökken a reálbér
Bár a bérek nőttek az előző év hasonló időszakához képest, de a valódi értékük mégis csökkent a magas infláció miatt.

A magyar dolgozók 60 százaléka él hónapról hónapra
Jelentősen csökkent azoknak a munkavállalóknak az aránya, akiknek a hó végén marad még pénzük. A munkavállalók többségének a keresetéből nem telik a megélhetési költségeken felül szinte semmire.

 HASZNOS HÍREK

Szigorodik a babaváró hitel
A napokban jelentette be a kormány, hogy jelentős változások lesznek a babaváró hitel esetében 2024-től.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!

Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn