Megjelent a Nyomtass te is! 306. száma

A tartalomból:

Durván csökken a lakásvásárlások száma
Egyre nehezebb lakáshoz jutni Magyarországon. Szakértők a fő okokat az Európában is páratlan mértékű inflációban, a gazdasági kilátások bizonytalanságában és a hitelhez jutás szigorú feltételeiben látják. 

Így teszik tönkre az önkormányzatokat
Egyszerű a képlet: vond el a pénzt az önkormányzatoktól, aztán mutogass rájuk, hogy milyen szerencsétlenek, nem tudnak semmit felmutatni. Budapest és Budaörs is megunta ezt, ezért beperelik a magyar államot.

Zuhan a belföldi turizmus
Egyetlen év alatt 17 százalékkal csökkent a belföldiek turistaforgalma Magyarországon a KSH márciusról szóló adatai szerint.

Miért engedi ki az embercsempészeket a börtönből a magyar kormány? 
Ausztria azonnali és átfogó magyarázatot vár Magyarországtól, hogy miért bocsátják szabadon az embercsempészeket. Az osztrákok szerint ez veszélyezteti Ausztria biztonságát, ráadásul ellentmond mindannak, amit Magyarország eddig képviselt az embercsempészet elleni harcban.

Fél éve csökkennek a reálkeresetek
Egy év alatt 7 százalékkal csökkentek a reálkeresetek, derül ki a Központi Statisztikai Hivatal márciusi adataiból.

Ezernél több fajta gyógyászati segédeszköz hiányzik 
Olyan gyógyászati segédeszközökből alakult ki komoly áruhiány, mint a felnőttpelenkák, a járást segítő eszközök, a felfekvés megelőzésére szolgáló párnák, kerekesszékek.

Még a szegényeket is meglopták
Hirtelen több száz forinttal megdrágult a tej, a liszt, a cukor, a rizs a szegényeknek szánt élelmiszercsomagokban. 

 HASZNOS HÍREK

Mit kell tudni az „Ellátottak utazási utalványáról”?
A 65 év alatti, nyugdíjban és más meghatározott ellátásban részesülők éves utazási utalvány alapján jogosultak meghatározott mértékű utazási kedvezményre. Ez különbözik a 65 év feletti nyugdíjasok kedvezményeitől.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!

Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn