Megjelent a Nyomtass te is! 303. száma

A tartalomból:

Durván csökkentek  a lakosság kiadásai 
A kedvezőtlen gazdasági környezet miatt az idén az első negyedévben  a magyar háztartások 41 százaléka fogta vissza a kiadásait, míg egy éve  még csak 22 százalék reagált így a gazdasági folyamatokra. 

Minden harmadik dolgozó másodállást is vállal
Egy friss kutatás szerint a magyarok 40 százaléka úgy számol, csak 65 és 69 éves kora között mehet nyugdíjba a romló gazdasági kilátások miatt.

Uniós feltételek: 4 teljesült a 27-ből
Az Európai Unió 27 feltételt szabott a magyar kormánynak, amelyek teljesítése esetén hozzáférhet a támogatásokhoz. Orbánék szerint már minden rendben van, Brüsszelben viszont azt állítják, csak a töredéke teljesült a vállalásoknak.

Gyermekvédelmi könnygáz
Így nevezik a fiatalok a múlt heti tüntetés óta a rendőrök által használt tömegoszlató gázsprayt, amelyet fiatalkorúakkal szemben is bevetettek, méghozzá közvetlen közelről.

 HASZNOS HÍREK

Szigorítás: aki 50-es táblánál 51-gyel megy, megbüntetik
Május 1-jétől szigorítottak a gyorshajtás szabályain. A minimális sebességtúllépés után is bírságot kapnak a gyorshajtók. Eddig a rendszer tolerálta az 50-es táblánál az 53-as sebességet, ez most megváltozott.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!

Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn