Megjelent a Nyomtass te is! 302. száma

A tartalomból:

 

Negyven százalékkal csökkent a lakáshitelek száma
Az utóbbi években egyre romlik az esélye annak, hogy lakáshoz jussanak olyanok is, akik mögött nem áll tehetős családi háttér, mert egyre nehezebb hitelhez jutni.

Tavaly 800 orvos ment el az országból
A magas életkorú hazai orvosok 2020-as 17,6 százalékos aránya 2022-re 20,8 százalékra szökött fel.

Közmeghallgatás köz nélkül
Nem lesznek többé kellemetlen képek azokról a lakossági gyűlésekről, amelyeken az látszott, hogy egy-egy településen ezrek ellenzik az új akkumulátorgyárakat. A kormány egyszerűen megszünteti a közmeghallgatás intézményét.

Ötnaponta meghal valaki munkahelyi balesetben
A jelenleginél lényegesen több munkaügyi hatósági ellenőrzést, valamint hatékonyabb visszatartó erejű büntetéseket követel a Magyar Szakszervezeti Szövetség, hogy vissza lehessen szorítani a súlyos munkahelyi baleseteket.

Könnygáz a diákokra
Folytatódtak a tüntetések az úgynevezett státusztörvény ellen, amelynek első következménye az lehet, hogy soha nem látott felmondási hullám indul el a tanárok között.

Luxus lesz a fagyi is 
Az előrejelzések szerint az idei nyáron 500 forintba kerül majd egy gombóc fagylalt. Jelenleg 528 ezer forint a bruttó, 363 900 a nettó átlagkereset Magyarországon. Durván számolva ebből 727 gombóc fagyit lehetne venni.

 HASZNOS HÍREK

Hamarosan indul a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara termékkereső szolgáltatása
A közeljövőben megnyíló keresőfelületen termékekre és szolgáltatásokra is tudnak majd keresni a vásárlók és a partnerek.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!

Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn