Megjelent a Nyomtass te is! 301. száma

A tartalomból:

A főváros szembeszáll a kormánnyal 
Olyan mértékűek a kormányzati pénzelvonások a fővárostól, hogy az már Budapest működését veszélyezteti. Ezért az önkormányzat vezetése Karácsony Gergely főpolgármesterrel az élén megtagadja az egyik igazságtalan adónem befizetését. 

Világrekorderek a lakásáraink is 
Az elmúlt évtizedben borzasztó nehézzé vált − öröklés, komoly családi segítség vagy nagy összegű bankhitel nélkül − élhető, saját ingatlanhoz jutni az ingatlanárak elszabadulása miatt. Világszerte hazánkban volt a hatodik legnagyobb lakásár-drágulás az elmúlt 12 évben.

Egyre több tanár mond fel 
Egyetlen év alatt, 2021-ről 2022-re 42 százalékkal nőtt azon tanárok száma, akik lemondással vagy közös megegyezéssel távoztak a munkahelyükről.

Továbbra is Magyarországon a legmagasabb az infláció Európában
A hazai pénzromlás még mindig háromszosa az európai uniós átlagnak, míg Európában már enyhül az áremelkedés.

Többmilliárdos bútorbeszerzést kapott Matolcsy György fia
A Transparency International beszámolója szerint a jegybank egyik cége közbeszerzés nélkül bútoroztatta be a Buda Palotát, vagyis az egykori Postapalotát.

Veszít az értékéből a nyugdíj
Hiába az emelések, már tavaly is csökkent a nyugdíjak vásárlóereje.

 HASZNOS HÍREK

Új szabályok a lakásfelújítási támogatásnál és a babaváró hitelnél
Egy frissen megjelent kormányrendelet azoknak nyitja meg újra a lehetőséget, akik korábban az utolsó napokban adták be kérelmüket az otthonfelújítási támogatásra, és azt az egyéves bentlakási kötelezettség hiánya vagy fennálló köztartozás miatt utasították el.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!

Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn