Megjelent a Nyomtass te is! 296. száma

A tartalomból:

Használhat-e Orbán magáncélra állami repülőt?
A miniszterelnök nemrégiben egyiptomi hivatalos útjáról hazatérőben tett egy kis kitérőt, és elugrott Olaszországba, feltehetően az ott tanuló lányát látogatta meg. Hadházy Ákos független képviselő feljelentette  a miniszterelnököt, mert a kitérővel körülbelül hárommillió forintot költött el közpénzből magáncélra.

Erősen uniópártiak a magyarok
Amegkérdezettek 53 százaléka mondja, hogy „teljes mértékben” támogatja az ország EU-tagságát. Míg 31 százalék inkább támogatja, mint nem.

Indiából toboroznak női kamionsofőröket
Egyre több indiai és más, nem európai országból származó hivatásos sofőr dolgozik

Bezárt a sürgősségi osztály Ajkán is
Március 15-én civilek tiltakoztak az ajkai sürgősségi osztály bezárása ellen, a részleg főorvosa az RTL Híradójában sírva beszélt arról, hogy továbbra is minden beteget ellátnak.

Európa szégyenpadján a magyar egészségügy
A 27 uniós tagország vizsgálata alapján hazánk a 24. helyen végzett az egészségügy minőségét tekintve – derült ki az Egyensúly Intézet legújabb kutatásából.

Újra sztrájkoltak a tanárok
Tízezer feletti lehet azon pedagógusok száma – a szakszervezetek becslése szerint –, akik valamilyen formában részt vettek a múlt heti munkabeszüntetésben.

HASZNOS HÍREK

Elérhetők és módosíthatók az adóbevallás-tervezetek
Aki egyetért a NAV által készített szja-bevallás adataival, annak nincs további teendője. Szükség esetén azonban szerkeszthető a dokumentum.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn