Megjelent a Nyomtass te is! 295. száma

A tartalomból:

Bármit megtehetnek a hatalmon lévők? 
Most, amikor március 15-én a szabadságszerető magyarokat ünnepeljük, érdemes szembesülnünk a kiábrándító valósággal: mit is gondol a társadalmunk többsége demokráciáról és a hatalom ellenőrzéséről.

Tovább emelkedtek az élelmiszerárak 
Bár az infláció a februári adatok alapján összességében kicsit csökkent, 25,7-ről 25,4 százalékosra, az élelmiszerek ára még mindig tovább nőtt a januárihoz képest.

Újabb gyógyszertárak zárhatnak be
Az elmúlt tizenkét évben a gyógyszertárak száma folyamatosan csökkent, jelenleg 7 százalékkal, vagyis 168 gyógyszertárral van kevesebb, mint 2010-ben, és a bezárások tovább folytatódhatnak: idén 25-30 fiókgyógyszertár zárhat be.

40 óra. Se több, se kevesebb!
A tanártársadalom egyre elkeseredettebben keresi, hogyan tudná kikényszeríteni a jelenlegi hatalomból az anyagi és az erkölcsi megbecsülést. Íme, egy lehetséges megoldás.

HASZNOS HÍREK

Március 15-től újra lehet jelentkezni az ingyenes európai vonatbérletekre
Az ingyenes európai vonatbérletekre vonatkozó uniós pályázat újabb fordulóján várhatóan mintegy 750 magyar fiatal juthat hozzá az ajándékjegyekhez.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn