Megjelent a Nyomtass te is! 294. száma

A tartalomból:

A Fidesz-kormány az orvosokkal háborúzik 
A parlament 24 óra alatt törvénymódosítással szüntette meg a Magyar Orvosi Kamara köztestületi jellegét, így akarja megbüntetni az orvosokat, hogy szembe mertek szállni a kormány akaratával. Teszi ezt olyankor, amikor súlyos orvoshiány van az országban, és az egészségügy az összeomlás szélén áll.

Nagyon drágán vesszük az orosz gázt
Legalább 265 milliárd forintot spórolhattunk volna, ha nem Putyintól vesszük a földgázt. Miközben a kormánysajtó azt harsogja, hogy azért dörgölőzünk az oroszokhoz, mert olcsón kapjuk tőlük a gázt, ez egyáltalán nem igaz. 

Ki lehet öt hét alatt alezredes?
Veres István, a köztársasági elnök férje öthetes alapkiképzés után alezredesi rangot kapott a Magyar Honvédségnél.

A családtámogatások mellékhatásai
A Fidesznek a családtámogatásokkal nem sikerült megállítania a népességfogyást, a születésszám is évtizedes mélyponton van, a pluszpénzek hatására azonban tartósan megdrágultak a lakások.

 

Több száz postás tüntetett Budapesten
Inflációkövető béreket és a leépítésekkel kapcsolatban tisztességes kommunikációt követelve vonultak a Gazdaságfejlesztési Minisztérium elé.

További nyugdíjemelést követelnek 
A kormány évek óta alulbecsüli az inflációt, így az annál kisebb nyugdíjemeléssel nehéz helyzetbe hozza a nyugdíjasokat. A Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa további 1,5 százalékos emelést sürget. 

HASZNOS HÍREK

Helyjegyköteles vonatokra nem érvényesek az új bérletek
Május elsejével vezetik be az új „megye- és országbérleteket”, amelyekkel a MÁV-START, a Volánbusz, a MÁV-HÉV és a GYSEV helyközi járatain lehet utazni.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn