Megjelent a Nyomtass te is! 290. száma

A tartalomból:

Az Európai Unió legkorruptabb országa lettünk
Magyarország a korábbi középmezőnyből, fokozatosan lecsúszva, 2022-re az EU legkorruptabb államává vált. Ezzel a szégyenteljes teljesítménnyel még Bulgáriát is megelőztük. 

Elegük lett az orvosoknak is
Nem viszik tovább a rossz egészségügyi rendszert a hátukon – jelentette be az Orvosi Kamara. Ha nem sikerül megállapodni az állammal, akkor felfüggesztik a kórházak ügyeleteit biztosító önkéntes többletmunkát, a háziorvosok pedig nem írják alá az új ügyeleti szerződéseket.

Falvak fogorvos nélkül
Van olyan falu, ahonnan 8 kilométerre kell utazni egy kezelésért, és a fogorvos hetente csak egyszer rendel, van, ahol négy praxisra jut egy fogorvos.

Viharos tüntetés az akkumulátorgyár ellen
Egy héten belül kétszer is tüntettek a Debrecenben épülő kínai akkumulátorgyár ellen. Az elégedetlenség fokozódik a városban.

Tízezreket spórolnak a határokon túl vásárlók
Havi 30-40 ezer forintot is megtakarítanak azok a magyarok, akik Romániában vagy Szlovákiában vásárolnak.

Cserbenhagyott napelemes pályázók 
Az eredetileg nyertes 43 ezer pályázatból eddig kevesebb mint 41 ezret fizettek ki. De azt sem úgy, ahogy eredetileg ígérték.  Úgy látszik, csak az volt a fontos, hogy a választások előtt egy héttel megkapja mindenki a levelet a pályázati győzelméről.

Nem jött be a hatéves kortól kötelező iskolakezdés
A halasztásról szóló kérelmek 90 százalékát elfogadják, de még így is több ezer gyermeket fosztottak meg a számukra alapvető plusz egy év óvoda lehetőségétől. Riasztóan nő a bukások száma az elsősök körében.

HASZNOS HÍREK

Változik az orvosi ügyelet telefonszáma
Hajdú-Biharban az új ügyeleti rend elindulásával már él az 1830-as szám, a többi megyében fokozatosan vezetik majd be.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn