Megjelent a Nyomtass te is! 291. száma

A tartalomból:

Tragikus a magyarok idegennyelv-tudása 
Évek óta nem nyelvvizsgáztak olyan kevesen, mint tavaly, amikor alig 83 ezren próbálkoztak.  Az Európai Unión belül ebben a mutatóban is az utolsók között kullogunk.

A vártnál is nagyobb lett az infláció
Az előzetesen várt 25 százalék helyett 25,7 százalékra emelkedett januárban az infláció Magyarországon. Ennél is magasabb árindexre 1996 februárja, vagyis 27 éve nem volt példa.

Orbán Balázs: azé az ország, aki a médiát uralja
Aki uralja egy adott ország médiáját, az uralja annak az országnak a gondolkodását és azon keresztül az országot – jelentette ki Orbán Balázs, Orbán Viktor politikai igazgatója. Ezzel gyakorlatilag elismerte, hogy a politikai hatalmuk érdekében vonták ellenőrzésük alá a teljes magyar médiát.

Nem jött be a hatéves kortól kötelező iskolakezdés
A halasztásról szóló kérelmek 90 százalékát elfogadják, de még így is több ezer gyermeket fosztottak meg a számukra alapvető plusz egy év óvoda lehetőségétől. Riasztóan nő a bukások száma az elsősök körében. 

HASZNOS HÍREK

Kérés nélkül küldi a NAV az adóbevallás tervezetét
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén is külön kérés nélkül elkészíti több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. A folyamat tehát – hangsúlyozta a hatóság – automatikus, éppen ezért nem kell a kedvezményekre jogosító igazolásokat beküldeni és nem kell kérni a hivatalt a bevallás tervezetének elkészítésére sem.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn