Megjelent a Nyomtass te is! 289. száma

A tartalomból:

Az éhezés küszöbén a tanárok és az egészségügyi szakdolgozók
Az 50 százalék fölötti élelmiszer-infláció egyre lehetetlenebb helyzetbe hozza azokat a társadalmi csoportokat, amelyek keveset keresnek. Az alacsonyabb fizetésű pedagógusok és az egészségügyi szakdolgozók köréből is egyre több olyan jelzés érkezik, hogy megoldhatatlan gond számukra a lakásfenntartás, a gyerekek ruházkodása, de még az élelmiszerek megvásárlása is. 

Népszavazás lehet a debreceni akkumulátorgyárról
A túl nagy vízigényű gyárak létesítése ellen szeretne aláírást gyűjteni Mándi László, a Momentum debreceni képviselője egy helyi népszavazáshoz. 

Tisztogatás a hadseregben 
Mindenki, így még az elbocsátott katonák is csak találgatják, mi áll a honvédségnél zajló „tisztogatás” hátterében. Politikai okok? NATO-talanítás? Kapkodás? Vagy mindezek valamiféle egyvelege? 

A tészta árában is Európa élén
Míg az Európai Unióban átlag 22%-kal drágult a tészta egy év alatt, nálunk 70 százalékkal nőtt ennek az alapvető élelmiszernek az ára.  

Nem jött be a hatéves kortól kötelező iskolakezdés
A halasztásról szóló kérelmek 90 százalékát elfogadják, de még így is több ezer gyermeket fosztottak meg a számukra alapvető plusz egy év óvoda lehetőségétől. Riasztóan nő a bukások száma az elsősök körében. 

HASZNOS HÍREK

Ezeken a napokon látogathatók ingyenesen Budapest legismertebb múzeumai
Az állandó kiállításokat a 26 év alattiak, illetve a kiskorúak és legfeljebb két hozzátartozójuk, kísérőjük látogathatják térítésmentesen. Az időszaki kiállításokra a jegyváltás továbbra is kötelező, és a múzeumok egyénileg, maguk jelölik ki, mely napokon érhető el a díjtalan szolgáltatás.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn