Megjelent a Nyomtass te is! 288. száma

A tartalomból:

A benzin is nálunk a legdrágább
Nincs olyan szomszédos ország, ahol ne lehetne olcsóbban tankolni. De még Bulgáriában, Lengyelországban, sőt Ukrajnában is kevesebbe kerül az üzemanyag, mint nálunk.

Már 50 százalékos az élelmiszer-infláció
Az Európai Unió statisztikai hivatalának mérései szerint a magyar infláció tovább emelkedett, és a novemberi 23,1 százalékról 25-re növekedett, ami az uniós átlag két és félszerese.

Újabb egyhetes tanársztrájk 
Január 23-án, hétfőn kezdődött az egységes munkabeszüntetés, amelyet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete hirdetett meg, és a Pedagógusok Szakszervezete is támogat.

Súlyos gyógyszerhiány van
Nagyjából 1500-féle gyógyszer hiányzik jelenleg a hazai patikákból. Olykor a helyettesítő készítmény sem kapható.

Tovább hosszabbodnak a kórházi várólisták 
Bár tavaly márciusban 13,6 milliárdos forráskiegészítést jelentettek be a várólisták csökkentésére, ez nem hozott érdemi változást, sőt, azóta rosszabbodott a helyzet.

Alig lehet ingatlanokat eladni 
Több mint felére csökkent a kereslet az ingatlanokért, a vevők bizonytalanok. 

Kétszer annyit keresnek Budapesten, mint Szabolcsban
Rendkívüliek az egyenlőtlenségek a fizetésekben, országosan messze Budapesten a legjobb a helyzet – derül ki a KSH legújabb adataiból.

 

HASZNOS HÍREK

Nagyon drágul a bankolás is 
Január végéig minden bankszámla-tulajdonos megkapja a költségkimutatást arról, mennyit is fizetett bankjának tavaly az igénybe vett szolgáltatásokért. Érdemes átnézni ezt a kimutatást, hiszen a megfelelő számla kiválasztásával éves szinten több tízezer forinttal csökkenthetők a kiadásaink.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn