Megjelent a Nyomtass te is! 287. száma

A tartalomból:

Orbán miatt egyetemisták ezrei esnek el az ingyenes külföldi tanulás lehetőségétől
Ha továbbra is a Fidesz pártkatonái fogják vezetni a magyar egyetemek többségét, az Európai Unió megvonja tőlük az Erasmus program által biztosított kiutazások támogatását és a közös európai tudományos kutatás finanszírozását.

Felvásárolta a Vodafone-t a Fidesz-kormány
Hazug indoklással, a versenyhivatali vizsgálatokat megakadályozva, teljesen értelmetlenül, brutálisan magas összegért vette meg az állam és egy baráti cég a Vodafone Magyarország telekommunikációs céget. Pár nap múlva már be is jelentették, hogy megemelik a szolgáltatások árát.

Nem lassul az infláció
Európában nálunk a legmagasabb az infláció, ráadásul máshol már megállt a növekedés, miközben Magyarországon egyre durvul. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) jelentése szerint az előző hónapban, decemberben 24,5 százalékra nőtt az átlagos áremelkedés. 

Újabb 30 templomot újítanak fel Libanonban magyar pénzből
A magyarok gazdagok, itthon úgysem tudnánk mire költeni az adófizetők nehezen megkeresett pénzét.

Tiltakozás a debreceni akkumulátor gyár ellen
Rendkívül környezetszennyező kínai akkumulátorgyárat telepítenek Debrecenbe. Egyre többen bírálják a beruházást, akár helyi népszavazásra is sor kerülhet.

Tovább hosszabbodnak a várólisták 
Bár tavaly márciusban 13,6 milliárdos forráskiegészítést jelentettek be a várólisták csökkentésére, ez nem hozott érdemi változást, sőt, azóta rosszabbodott a helyzet. 

Nem jött be a hatéves kortól kötelező iskolakezdés
A halasztásról szóló kérelmek 90 százalékát elfogadják, de még így is több ezer gyermeket fosztottak meg a számukra alapvető plusz egy év óvoda lehetőségétől. Riasztóan nő a bukások száma az elsősök körében. 

HASZNOS HÍREK

Vége az ingyenes mobilnetes Facebooknak és Messengernek március 31. után
2023.március 31-ig az összes magyarországi mobilszolgáltatónál megszűnik a nullás díjszabás, tehát ezután fizetni kell az olyan alkalmazásokért és szolgáltatásokért, amelyekhez eddig korlátlanul hozzáférhettek a felhasználók akkor is, ha a díjcsomagjuk internetes keretét már kimerítették.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn