Megjelent a Nyomtass te is! 286. száma

A tartalomból:

Magyarország Európa élén – áremelkedésben és igazságtalan elosztásban
Magyarország novemberi 23,1 százalékos éves inflációja a legmagasabb az Európai Unióban, azaz mostanra a balti államoknál is súlyosabban növekedtek nálunk az árak. Eközben az is kiderült: Orbán Viktornak több mint tízszer annyi a fizetése, mint az országa átlagpolgárainak, ezzel pedig a német kancellártól kezdve mindenkit ver az Unióban.

Tovább küzdenek a tanárok
Nem jött be a kormány számítása, a pedagógusok nem fáradtak ki, a tiltakozás különböző formái az ünnepek után azonnal újraindultak.  Január 23-ától egyhetes munkabeszüntetéssel folytatják a pedagógusok a tiltakozást, 31-én pedig ismét országos ülősztrájk lesz.

Rekordmagas áron vesszük a gázt az oroszoktól
Vlagyimir Putyin orosz elnök tavaly februárban, amikor Orbán Viktor miniszterelnökkel találkozott Moszkvában, azt állította, hogy Magyarország az európai piaci ár ötödéért kapja az orosz földgázt, valójában viszont még az európai piaci árnál is többet fizetünk. 

Sok ellenzéki település nem kapott energiatámogatást
Összesen 44 milliárd forint energiatámogatást osztott szét a kormány a tízezer lakos feletti települések között, de sok nem fideszes vezetésű város kimaradt a támogatásból.

Félmillió fölött a bruttó átlagkereset 
Időről időre felborzolja az átlagemberek idegeit, amikor kijönnek a Központi Statisztikai Hivatal adatai a fizetésekről, hiszen a kistelepüléseken még csak nem is ismernek olyan embert, aki ennyit keresne. A hivatalos számok mégis ezek. 

Téli fedett műfüves pálya Felcsúton
Az 1800 főt számláló Felcsúton, Orbán Viktor falujában már szinte mindent megépített a kormány, amit csak lehetett. Épp csak a fedett műfüves pálya hiányzott.

Tovább hosszabbodnak a várólisták 
Bár tavaly márciusban 13,6 milliárdos forráskiegészítést jelentettek be a várólisták csökkentésére, érdemi változást nem hozott ez, sőt, azóta rosszabbodott a helyzet. 

HASZNOS HÍREK

Nem jött be a hatéves kortól kötelező iskolakezdés
A halasztásról szóló kérelmek 90 százalékát elfogadják, de még így is több ezer gyermeket fosztottak meg a számukra alapvető plusz egy év óvoda lehetőségétől. Riasztóan nő a bukások száma az elsősök körében.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn