Megjelent a Nyomtass te is! 284. száma

A tartalomból:

Már csak a bolgárok keresnek kevesebbet a magyaroknál
Újabb döbbenetes szám érkezett, amely leleplezi azt a hazug sikerpropagandát, amelyet az Orbán-kormány folytat. Az egész Európai Unióban már csak egyetlen ország, Bulgária az, ahol kevesebb bért kapnak a főállásban, teljes munkaidőben foglalkoztatottak, mint Magyarországon. 

Még több feltételhez kötik az uniós pénzeket
Megszületett a végleges megállapodás a Magyarországnak jutó 22 milliárd eurós uniós kohéziós támogatásról, ám ennek nagy részét is blokkolni fogják.

Nem fagy meg Európa, csökkennek a gázárak
Az uniós gázársapkáról szóló megállapodás híre 100 euró alá lökte a földgáz árát. Ilyen alacsony utoljára júliusban volt. Nevetségessé váltak a riogatások, hogy Európát sarokba szorítják az oroszok.  

Tömegek az ingyenes ételosztásokon
Megdöbbentően hosszú sorok kígyóztak karácsony környékén a civil segélyszervezetek által rendezett karácsonyi ételosztásokon.

Már 1 000 000 000 000 forint „Mészáros Lőrinc” vagyona
Egybillió forintos összvagyont ért el a Mészáros Lőrinc nevén levő cégcsoport.

Egyre kevesebb gyerek születik
Novemberben 7040 gyermek született, és 10 220-an haltak meg. Tavalyhoz képest a születések száma 5,2, a halálozásoké 11 százalékkal csökkent.

Több ezer családtól vonták vissza a csok-ot
Mivel nem születtek meg a vállalt gyerekek 4520 párnál, 1292-nél pedig egyéb feltételek nem teljesültek, ezért büntetőkamatostul vissza kell fizetniük a hitelüket.

HASZNOS HÍREK

Alaposan átírták a munkajogi szabályokat
A munkavégzés helyét, a szabadság kiadását, de még az apaszabadság mértékét is jelentősen átírta a kormány.   

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn