Megjelent a Nyomtass te is! 282. száma

A tartalomból:

Matolcsy szerint is hazugság a „háborús infláció”
Több mint kínos, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke, akit Orbán Viktor egykor a saját jobb kezének nevezett, súlyosan elhibázottnak tartja a kormány gazdaságpolitikáját, amely válságba taszítja az országot.

Alig enyhül a benzinkáosz vidéken
Miután olyan mértékű hiány lépett fel a kutaknál, ami már az ország működését veszélyeztette, a kormány a múlt héten eltörölte az üzemanyagok ársapkáját. Ám a helyzet csak lassan normalizálódik.

Ezernél több oktatási intézményben tiltakoztak már
A Civil Közoktatási Paltform adatai szerint az őszi tiltakozásokban már legalább 310 település 1000 intézményében 2650 körüli tiltakozó akció volt.

Másfélszeresére nő a karácsonyi menü ára
Hatodik éve méri fel a Heti Világgazdaság című újság november–december fordulóján, hogy mennyi pénzből lehet kihozni egy karácsonyi ünnepi vacsorát.

Orbán Katarba megy focit nézni
Miután itthon minden „rendben van”, hiszen „csak” 25 éve nem látott inflációtól szenved a lakosság, a súlyos energiaválság mellett.

Négycsillagos hotelt kapott Felcsút
Ifjúsági sportszálláshelynek hazudták, amíg a pénzt összeszedték rá, aztán végül egy négycsillagos, úgynevezett felnőttbarát – vagyis gyerekzajmentes – szálloda lett belőle.

HASZNOS HÍREK

Karácsony előtt jönnek a decemberi családtámogatási ellátások
A decemberi (január elején esedékes) családtámogatási ellátások, a családi pótlék, a gyermekgondozást segítő ellátás (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet), idén is karácsony előtt megérkeznek a jogosultak bankszámlájára, postai kézbesítés esetén pedig a lakcímükre.

Interneten a régi bizonyítványaink
A világhálóról is elérhetővé válnak a 2006 után kiállított iskolai bizonyítványaink és a tanulmányainkra vonatkozó egyéb dokumentumok.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

 

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn