Megjelent a Nyomtass te is! 281. száma

A tartalomból:

Megállapodás van, de pénz egyelőre nem jön az Unióból 
Európa többi országa már vígan költi az uniós támogatásokat, ám az Orbán-kormánynak még mindig újabb feltételeket kell teljesítenie, mert az EU nem lát garanciát arra, hogy ne lopnák el a pénzt.

Erősödik a tiltakozás az oktatásban 
November 30-án újabb nyolc pedagógust távolítottak el az állásából, ami nagyon erős tiltakozási hullámot váltott ki. Tüntetéssel, ülősztrájkokkal, a Belügyminisztérium előtti sátrazással, aláírásgyűjtésekkel és a bátor kiállások legkülönfélébb formáival vállaltak szolidaritást velük országszerte. 

Összeomlóban az üzemanyagok piaca
December első napjaiban Budapesten és az ország több pontján kifogytak az üzemanyagból a benzinkutak. Az ársapkás benzin piaci káoszt okozott, ami lassan az ország normális működését veszélyezteti. 

Sminkszoba is kellett Novák Katalinnak
A köztársasági elnöki rezidenciát Novák Katalin beköltözése előtt 278 millió adóforintból újították fel.

Nem Európa, hanem az oroszok fagynak meg  
Putyin korábbi kijelentéseivel ellentétben a szankciók Oroszországot is keményen sújtják. A fűtéssel felszerelt lakásokban is fagytak már halálra az alkatrészhiány miatt. 

Folyamatosan mondanak fel a határvadászok
Az állomány 10 százaléka már el is hagyta az ezredet – derül ki a Országos Rendőr-főkapitányság információiból.

HASZNOS HÍREK

Figyelem! Másfél hónapig nem jön nyugdíj
December első napjaiban, a szokásosnál korábban érkezett meg a nyugdíj, utána viszont nem egy, hanem majdnem másfél hónapot kell várni a következőig.

Interneten a régi bizonyítványaink
A világhálóról is elérhetővé válnak a 2006 után kiállított iskolai bizonyítványaink és a tanulmányainkra vonatkozó egyéb dokumentumok.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn