Megjelent a Nyomtass te is! 279. száma

A tartalomból:

Fizetőssé teszik az elfekvőket is
A kórházak helyett a szociális ellátórendszerre bízná a belügyminiszter a tartós ápolásra-gondozásra szorulóknak az ellátását, akik ma az ápolási osztályokon (elfekvőkön) vannak. Ott viszont fizetni kell az ellátásért.

A szülők megelégelték: a tanárhiány sérti a gyerekek jogait
Ha nem rendelkeznek megfelelő képzettséggel az oktatók, az sérti a tanulók oktatáshoz való alkotmányos jogát. A Szülői Hang javaslata: kérjék ki a szülők az iskoláktól az erre vonatkozó adatokat, és tegyenek lépéseket.

A Fidesz-szavazók álomvilága
A megkérdezettek több mint harmada (36%), illetve a Fidesz-szavazók fele „úgy tudja”, hogy a magyar kormány nem szavazta meg a szankciókat. Vagyis igaznak tartják ezt a hamis állítást.

Ezrével mennek csődbe a kisboltok
Csak az év első felében több mint 2000 kiskereskedelmi egység húzta le a rolót.

Kérdezz-felelek az álhírekről, a dezinformációról
Mi a dezinformáció? Milyen sikeres dezinformációs kampányokat ismerünk? Hogyan működik egy ilyen kampány?

HASZNOS HÍREK

Nem kell magunknál tartanunk a jogosítványt
2023. január 1-től nem kell bírságot fizetni, ha nem tudjuk felmutatni a jogosítványunkat vagy a forgalmi engedélyt az igazoltató rendőrnek.

Interneten a régi bizonyítványaink
A világhálóról is elérhetővé válnak a 2006 után kiállított iskolai bizonyítványaink és a tanulmányainkra vonatkozó egyéb dokumentumok.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn