Megjelent a Nyomtass te is! 278. száma

A tartalomból:

Millióknak nincs egyhavi tartalékuk sem  
A magyaroknak mindössze 31 százaléka érzi magát anyagilag biztonságban, és ha minden jövedelmét elveszítené, akkor 40 százalék semeddig sem tudna megélni még a jelenlegi alacsony életszínvonalán sem –derül ki a Portfolio.hu internetes újság megbízásából készült kutatásból.

Tovább tiltakoznak a tanárok és a diákok
A november 7-én tartott sztrájktárgyaláson a kormány nem állt elő érdemi ajánlattal a szakszervezetek követeléseire, a közmédia pedig hallgat az országban zajló demonstrációkról, és nem tájékoztat az oktatás valódi állapotáról. Ezért a szülők, diákok és tanárok is folytatják a demonstrációkat.

A szakszervezetek egynegyeddel emelnék a minimálbért 
A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) kiszámolta: legalább 26 százalékos emelés szükséges ahhoz, hogy a minimálbéresek helyzete ne romoljon drasztikusan. 

Megfizethetetlen részletek a kamatstop után
Nehéz idők várnak a lakáshitelesekre, amint véget ér a kamatstop – lesznek családok, amelyeknek akár 100 ezer forinttal ugrik meg a havi törlesztőjük.

Tovább vágtat az infláció
A szeptemberi 20,1 százalékról októberben 21,1 százalékra emelkedett a magyar inflációs ráta, ez továbbra is a legmagasabb érték 1996 óta.

A háziorvosi központok kétharmada szűnne meg
Az egészségügyi szaktárca brutális megszorításra készül a háziorvosi rendszerben.

HASZNOS HÍREK

Kétezer településen lehet állami földeket venni
Megkezdődött a következő üteme a 10 hektár alatti állami földek értékesítésének, ezúttal főként erdő, gyümölcsös, szőlő és fásított területekre, valamint vegyes művelési ágú földekre várnak ajánlatokat.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn