Megjelent a Nyomtass te is! 277. száma

A tartalomból:

Az állam kivonul a szociális gondoskodásból
Éppen akkor, amikor az utóbbi évtizedek legnagyobb megélhetési krízise zajlik Magyarországon, a Fidesz-kormány kijelenti, hogy mindenki gondoskodjon magáról, az állam pedig csak a legvégső esetben fog segíteni.

Orbán akadályozza a finnek és svédek NATO-tagságát
A fél világ hónapok óta Orbán Viktorra és a török elnökre vár, hogy mikor hagyják jóvá a svédek és a finnek NATO-csatlakozási kérelmét. Teljesen érthetetlen a magyar kormány Putyin-párti viselkedése.

Elkeserítő a magyar gyerekek lelkiállapota
Egy év alatt ötszörösére nőtt a szorongásos és depressziós esetek száma, és rengeteg önbántalmazó fiatal kerül sürgősségi osztályokra. 

Neves közgazdászok az oktatási reformokért 
Elsősorban a kormány oktatáspolitikáját bírálták olyan híres közgazdászok, mint Bod Péter Ákos, Király Júlia vagy Csaba László.

Mi az a dezinformáció, és hogyan védekezzünk ellene?
 „Álhír”, „fake news”, „dezinformáció” – egyre gyakrabban halljuk ezeket a szavakat, amelyeket sokan a hazugsággal azonosítanak. Pedig a helyzet ennél sokkal rosszabb, ezt az eszközt ugyanis teljesen tudatosan használják az emberek megtévesztésére akár gazdasági, akár politikai érdekből. 

HASZNOS HÍREK

Az uniós minimumra emelkedik az „apanapok” száma
A kormány az uniós előírásoknak megfelelően a Munka törvénykönyve módosítását kezdeményezte: ezzel jövőre 10 napra emelkedhet a kisgyermekes férfiak „apanapjainak” száma. A plusz öt nap díjazása azonban rendkívül alacsony.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn